Kezdőlap

Tekintettel a kialakult helyzetre, a kormány intézkedéseire és javaslataira, a gyülekezetünk összejöveteleit (vasárnapi istentisztelet, szerdai bibliaiskola) a következő időszakban nem tartjuk meg. (Az időszak végét külön jelezni fogom.) Addig is keressétek az Úr jelenlétét, az egymással való kapcsolattartásnak módját, és azt, hogy kin, hol kell segítenünk. Hisszük, hogy ez az időszak is a javunkat, hitünk erősödését, és emberi kapcsolataink épülését fogja szolgálni.

A 2020. évi nyári tábor helye: Vajta, időpontja: július 20-25. A jelentkezés módjáról majd tájékoztatni fogunk Benneteket.

Elérhetőség

Székhely: 1162 Budapest, Bekecs utca 19.

Vasárnaponként,  16:00 – 18:00 óra
Budapest XIV. Hermina út 47.

SZJA 1%

Az SZJA 1% felajánlásának lehetőségei a 2020. évtől megváltoztak.

A Szövétnek Keresztény Gyülekezet Egyesület visszakapta a technikai számát ( 1830 ), így ez évtől mind a két 1%-ot a Szövétneknek lehet felajánlani, egyiket az Egyesületnek, a másikat az Alapítványnak ( 18060731-1-42 ). Aki papír alapon nyújtja be a bevallását, a felajánláshoz szükséges nyomtatványt a „Nyomtatványok” menüpont alatti oldalról tudja letölteni. Ne felejtkezzetek el a személyes adatok kitöltéséről sem.