Kezdőlap

A 2021 évi nyári tábor helye: Vajta, időpontja: várhatóan július 19-24. A jelentkezés módjáról majd tájékoztatni fogunk Benneteket.


A kormány rendelkezéseinek következtében a további alkalmainkat online tartjuk.

“Szerencsénk”, hogy az életünk nem alkalmakhoz, helyekhez, szertartásokhoz kötődik, hanem az Élő Istenhez. Így bármikor megszólíthatjuk Őt, közösségben lehetünk vele. Ezt a közösséget ápoljátok napról napra. Ha gondoljátok, gyertek össze ketten-hárman a közeletekben élő hívő testvéreitekkel, törjétek meg a kenyeret házanként, ahogyan régen is tették a tanítványok. Fedezzétek fel, hogy mekkora áldás rejlik ebben. Kívánom, hogy az elkövetkezendő hetek (vagy hónapok) a megerősödéseteket szolgálja.

Azért nem hagyunk teljesen “magatokra” benneteket 🙂
A tavaszi gyakorlattól eltérően most YouTube-n közvetítenénk az alkalmat “csökkentett üzemmódban”,  élőben, amit aztán a megszokott módon kiteszünk a honlapra is. A kezdés vasárnaponként 16 óra. Linket e-mailben fogunk küldeni a csatlakozáshoz.

Elérhetőség

Székhely: 1162 Budapest, Bekecs utca 19.

Vasárnaponként  16:00 – 18:00 óra
Budapest 1158 Adria utca 24.

SZJA 1%

Az SZJA 1% felajánlásának lehetőségei a 2020. évtől megváltoztak.

A Szövétnek Keresztény Gyülekezet Egyesület visszakapta a technikai számát ( 1830 ), így ez évtől mind a két 1%-ot a Szövétneknek lehet felajánlani, egyiket az Egyesületnek, a másikat az Alapítványnak ( 18060731-1-42 ). Aki papír alapon nyújtja be a bevallását, a felajánláshoz szükséges nyomtatványt a „Nyomtatványok” menüpont alatti oldalról tudja letölteni. Ne felejtkezzetek el a személyes adatok kitöltéséről sem.